Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in 4*-hotel in het 'Rijk van Nijmegen' incl. ontbijt en diner

Fletcher - Parkhotel Val Monte
Berg en Dal, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
89,-
totaal: 209,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
3 dagen in een 4-sterren hotel in de bossen van het 'Rijk van Nijmegen' nabij Nijmegen incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Het comfortabele 4-sterren Fletcher Parkhotel Val Monte is gelegen in het bosrijke Berg en Dal op slechts 5 minuten rijden van de stad Nijmegen. Vanaf het hotelterras heb je een panoramisch uitzicht over de Ooijpolders. Naast een prachtig uitzicht geniet je hier ook van aangename beauty- en wellnessfaciliteiten (tegen betaling). De natuurrijke omgeving van het hotel leent zich perfect voor een middag of dag fietsen en wandelen. Bovendien ligt de karakteristieke binnenstad van Nijmegen dichtbij het hotel. Bezoek één van de vele musea en strijk neer in één van de leuke restaurants of bars.

Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in 4*-hotel in het 'Rijk van Nijmegen' incl. ontbijt en diner

Fletcher - Parkhotel Val Monte
Berg en Dal, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 1x hoofdgerecht uit het Fletcher keuzemenu (op de dag van aankomst)
  • Ideale omgeving voor het maken van wandel- en fietstochten
  • Op slechts 5 minuten rijden van Nijmegen
  • Mogelijkheid fietsen en e-bikes te huren bij het hotel
  • Hotel beschikt over een overdekte fietsenstalling
  • Hotel beschikt over een oplaadpunt voor e-bikes
  • Nabij natuurgebied Millingerwaard en de Duitse grens gelegen
  • Panoramisch uitzicht vanaf het terras op Ooijpolders
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Tips voor tijdens je verblijf

Ooijpolder
Prachtige bossen, heuvels met schitterende panorama's, de weidse Ooijpolder en een mooi rivierenlandschap. Van dit alles kun je genieten in de gemeente Ubbergen, door de overweldigende vergezichten ook wel 'Groene schouwburg aan de Waal' genoemd. In 2007 is het buitengebied uitgeroepen tot Nationaal Landschap en zijn de dorpen Beek en Ubbergen verkozen tot groenste dorpen van Nederland.

Kröller-Müller Museum
Gelegen te midden van Nationaal Park De Hoge Veluwe, is het Kröller-Müller Museum een paradijs voor kunstliefhebbers. Met werken van Van Gogh, Picasso, Mondriaan en anderen biedt het een onvergetelijke ervaring. De prachtige beeldentuin voegt nog meer schoonheid toe aan deze plek.

Nijmegen
Nijmegen, aan de oevers van de Waal, is een levendige stad met een rijk verleden en mooie architectuur. Ontdek de Stevenskerk, slenter door de charmante straatjes en geniet van winkels, restaurants en terrasjes. Het Valkhof Museum toont archeologische vondsten en kunstwerken. Nijmegen biedt een mix van geschiedenis en bruisende sfeer die je niet wilt missen.

Fletcher - Parkhotel Val Monte
Oude Holleweg 5,
Berg en Dal, Nederland
Kaart
Oude Holleweg 5, Berg en Dal, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Parkhotel Val Monte beschikt over 122 stijlvol ingerichte hotelkamers die standaard zijn voorzien van een televisie, radio, kluisje en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en föhn. Start je dag met een uitgebreid ontbijt in brasserie LaBrasse. ’s Middags en ’s avonds kun je hier tevens genieten van Frans georiënteerde maaltijden. Verder kun je in het hotel gebruik maken van het binnenzwembad en de fietsenstalling. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Fietsenstalling
Ja
Hoogtepunten

Het Afrikamuseum

Musea
Postweg 6

Dit museum geeft een beeld van de rijke traditie en cultuur in verschillende bevolkingsgroepen in Afrika door middel van kunst en gebruiksvoorwerpen.

Stadhuis van Nijmegen

Bezienswaardigheden
Korte Nieuwstraat 6

Op een prominente plek aan de Burchtstraat, bevindt zich het historische stadhuis van Nijmegen. Het herbergt een groot aantal historische en modernere kunstwerken.

Sint-Stevenskerk

Bezienswaardigheden
Sint Stevenskerkhof 62

De Sint-Stevenskerk is de oudste kerk van Nijmegen. Doordat hij werd gebouwd op een iets hoger gelegen Hundisburg heuvel lijkt hij nog groter dan de werkelijke 71 meter.

Kasteel Doornenburg

Kastelen
Kerkstraat

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar je heerlijk een dagje met de familie kunt vertoeven. Je kunt het kasteel (de hoofdburcht) alleen middels een rondleiding bezichtigen. De voorburcht (de binnenplaats) van het kasteel is vrij toegankelijk.

De Kleefse tuinen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Tiergartenstraße 41

De barokke tuinen in Kleve zijn een lust voor het oog. Johan Maurits van Nassau-Siegen vatte het plan, zijn residentiestad Kleve en haar omgeving in een prachtig parklandschap te herscheppen. Zo ontstond een historisch toonaangevend geheel, dat van Berlin tot Versailles veelvoudig als inspiratie heeft gediend.

Museum Kurhaus Kleef

Musea
Tiergartenstraße 41

Het Museum Kurhaus Kleef is een museum voor beeldende kunst in Kleve en ligt te midden van een historisch tuinlandschap.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro