Moezel
dagen

Ontdek het prachtige Moezeldal nabij Trier

Bescheider Mühle
Bescheid, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
3 dagen in het Moezeldal nabij Trier incl. ontbijt en een hoofdgerecht

Verblijf nu 3 dagen in Hotel Bescheider Mühle aan de rand van het Moezeldal. Het hotel is een ideaal startpunt om te gaan wandelen of fietsen in de omgeving. Omdat het terrein vrij vlak is met af en toe een lichte daling of stijging is een wandeling of fietstocht prima te doen. Er liggen dan ook vele prachtige wandel- en fietsroutes voor je klaar bij de plaatselijke toeristenbureaus. Actief tussen de wijnvelden en op romantische paden. Steeds weer met de beste uitzichten op wijngaarden en bossen, kom op stille plekjes en geniet van de prachtige natuur. Ga naar sprookjesachtige wijndorpen met hun bezienswaardigheden die met de auto niet zijn te bereiken. Maar een uitstapje met de auto naar de omliggende plaatsen, zoals Cochem en Trier is ook zo gemaakt!

Moezel
dagen

Ontdek het prachtige Moezeldal nabij Trier

Bescheider Mühle
Bescheid, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen incl. ontbijt
  • Op de 2e avond 'Brauhausteller' incl. halve liter Mühlenbier
  • Gratis informatie en tips voor activiteiten in de omgeving
  • Gratis Wi-Fi in het hoofdgebouw
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Trier of Cochem
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Moezelgebied

Vanaf de Nederlandse grens bent je in slechts twee uurtjes rijden in het mooie Moezelgebied. Hier komt de wereldberoemde wijn vandaan, die geoogst wordt in de wijngaarden langs de steile rivierhellingen. In de gezellige wijndorpjes gaat het er nog echt 'gemütlich' aan toe en zijn veel bezienswaardigheden te vinden. Uit welke richting en op welke manier je het dal van de Moezel ook bereikt, de wijngaarden beheersen het landschap. De streek langs de Moezel geldt als oudste Duitse wijnbouwgebied. De vele vondsten, waaronder diverse pershuizen uit de Romeinse tijd, getuigen van de lange wijnbouwtraditie in deze regio. Langs de Moezel bebouwen ongeveer 5000 wijnboeren in 125 wijndorpen ruim 9000 hectare wijngaarden. De edelzoete wijnen die ieder jaar bij veilingen hoge prijzen halen zijn bekend in de hele wereld. Maar ook de liefhebbers van de droge wijn komen aan de Moezel aan hun trekken.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Bescheider Mühle
Mühle,
Bescheid, Duitsland
Kaart
Mühle, Bescheid, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bescheider Mühle heeft een zonneterras, kijk je op een meer en ligt in Bescheid in de deelstaat Rijnland-Palts, op 19 km. van Trier. Je kunt genieten van een drankje in de eigen bar. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders. Ze hebben een eigen badkamer met een douche. Bescheider Mühle biedt gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 9,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Nee
Lounge
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Thalfang

Cultuur, Steden
Raffeisenstrasse 1

Gelegen in de natuurrijke Hunsrück tussen de Moezel en de Rijn is Thalfang een uitstekende plek voor een prachtige wandeling. Het is een leuk dorp met winkels en leuke restaurantjes.

Porta Nigra

Bezienswaardigheden
Porta-Nigra-Platz

De Porta Nigra is veruit het bekendste monument uit de Romeinse tijd in de Duitse stad Trier. Het is de noordelijke poort in de 6418 m lange stadsmuur en werd samen met de muur tussen 160 en 200 n.Chr. gebouwd.

Paleis van Trier

Bezienswaardigheden
Willy-Brandt-Platz 3

Het paleis van Trier ligt naast de Romeinse Constantijn Basiliek. Het in rococo-stijl gebouwde paleis dient tegenwoordig als pand voor verschillende overheidsorganen. De tuin is opengesteld voor publiek.

Dom in Trier

Bezienswaardigheden
Liebfrauenstraße 12

Deze grootste christelijke kerk uit de klassieke Oudheid werd op een voormalig Constantijns paleiscomplex gebouwd. De huidige dom bevat nog een Romeinse kern met originele muren tot een hoogte van 25,88 m.

Constantijn Basiliek

Bezienswaardigheden
Konstantinpl. 10

Deze bijzonder vormgegeven basiliek heeft in de loop van de jaren al meerdere functies vervuld. Er zit een groot stuk geschiedenis in dit bijzondere gebouw naast het Keurvorstelijk Paleis van Trier.

Hauptmarkt in Trier

Pleinen
Hauptmarkt

De belangrijkste en meest bruisende markt van Trier is de Hauptmarkt. Je vindt hier veel mooie oude panden, zoals de kerk van St. Gangolf en de Steipe met zijn prachtig gedecoreerde bogen. Met de vele terrassen en restaurants is het vaak erg gezellig.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 9,00 p.n.

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Let op! op maandag is het restaurant gesloten

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

18.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro