Formule 1: Grand Prix
5 dagen
Incl. ontbijt

Busreis (Tourist Class) naar de Formule 1: Grand Prix Barcelona incl. weekendticket, hotel en ontbijt

Formule 1: Grand Prix Barcelona (busreis Tourist Class)
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
5-daagse busreis (Tourist Class) incl. weekendticket Formule 1: Grand Prix van Barcelona in Barcelona, hotel, ontbijt en gratis diner

Reis jij mee om nieuwe successen van Max te vieren in Spanje? Dit is kans! Je reist per touringcar in de Tourist Class af naar Spanje waar je de race bijwoont. Bij aankomst in Spanje word je direct naar het circuit gebracht. De Grand Prix wordt gereden op het Circuit de Barcelona-Catalunya, gelegen in Montmeló. Het hypermoderne circuit werd ingehuldigd op 10 september 1991. Slechts vijf dagen na de inhuldiging organiseerde het circuit de eerste race. Het was een ronde van het Spaanse Toerwagenkampioenschap, terwijl een paar weken later, op 29 september, de eerste Formule Grand Prix werd verreden. Sindsdien heeft het circuit elk jaar, zonder onderbreking de Spaanse F1 Grand Prix.

Let op:
Kijk in het boekingsproces goed naar welke opstapplaats je voorkeur uitgaat. Dit is bij het kamertype aangegeven:
- Groningen (10.00 uur)
- Zwolle (11.45 uur)
- Utrecht (13.45 uur)
- Maastricht (16.15 uur)
Vertrektijden zijn altijd onder voorbehoud en kunnen eerder of later zijn

Formule 1: Grand Prix
5 dagen
Incl. ontbijt

Busreis (Tourist Class) naar de Formule 1: Grand Prix Barcelona incl. weekendticket, hotel en ontbijt

Formule 1: Grand Prix Barcelona (busreis Tourist Class)
Barcelona, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Busreis naar Formule 1: Grand Prix Barcelona
  • 2 nachten in een Tourist Class touringcar
  • Opstapplaatsen: Groningen (10.00 uur), Zwolle (11.45 uur), Utrecht (13.45 uur) en Maastricht (16.15 uur), tijden zijn onder voorbehoud
  • Inclusief busreis en alle transfers
  • Reisbegeleiding aan boord van de bus
  • 1 x weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Barcelona (staanplaatsen Pelouse)
  • 2 overnachtingen in 4*-hotel
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel
  • 2 x gratis diner mogelijk in het hotel
  • Hotel ca. 55 minuten gelegen van het circuit
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

De Grand Prix wordt gereden op het Circuit de Barcelona-Catalunya, gelegen in Montmeló. Het hypermoderne circuit werd ingehuldigd op 10 september 1991. Slechts vijf dagen naar de inhuldiging organiseerde het circuit de eerste race. Het was een ronde van het Spaanse Toerwagenkampioenschap, terwijl een paar weken later, op 29 september, de eerste Formule Grand Prix werd gereden. Sindsdien heeft het circuit elk jaar, zonder onderbreking de Spaanse F1 Grand Prix. Met lange rechte stukken en een verscheidenheid aan bochten wordt het Circuit de Barcelona-Catalunya gezien als een allround circuit.

Donderdag 20 juni 2024
Zorg dat je klaarstaat bij een van de opstappunten om per touringcar richting Spanje te vertrekken. De nacht breng je door in de touringcar. Er zullen tijdens de reis een aantal tussenstops zijn om de benen te strekken.

Vrijdag 21 juni 2024
Vandaag kom je aan om ca. 10.00 uur op het Circuit de Barcelona-Catalunya te Montmeló. De gehele dag kun je genieten op circuit van de FP 1 en FP 2, gewapend met een algemene staanplaats voor het gehele weekend. Nadat de bus 9 uur heeft stilgestaan, vertrekt de bus rond 19.00 uur naar het hotel voor je verblijf. Hier kun tevens gratis gebruik maken van het diner. De avond is vrij te besteden.

Zaterdag 22 juni 2024, de dag van de kwalificatie
Na het ontbijt, brengt de bus je naar het circuit, je komt op tijd aan voor de trainingen en aansluitend voor de kwalificatie. Na afloop van deze fantastische dag vertrek je weer richting het hotel, waar je wederom de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van het gratis diner.

Zondag 23 juni 2024, dag van de race en terugreis
Vanmorgen check je op tijd uit en vertrek je met je bagage voor de laatste keer naar het circuit. Je bent hier hopelijk getuige van een geweldige race en een nog mooiere winnaar. Een uur na de race vertrek je richting de opstapplaatsen, waar je reis, met een geweldige ervaring rijker, eindigt.

Maandag 24 juni 2024 , aankomst Nederland
Vandaag kom je aan op één van de opstapplaatsen. Verwachte aankomsttijd is ca. 08.00 uur in Maastricht, ca. 10.00 uur in Utrecht, ca. 12.00 uur in Zwolle en 13.30 uur in Groningen.

LET OP: Busreis Tourist Class

  • Liever iets meer beenruimte? Bekijk dan de Royal Class deal op onze website, waarbij je maar liefst 94 cm beenruimte hebt, extra comfortabel dus!
  • Een upgrade naar tribune plaatsen is op aanvraag mogelijk. De meerprijs hiervoor bedraagt € 289 per persoon. Indien dit gewenst is, neem dan contact op met ons service center.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Formule 1: Grand Prix Barcelona (busreis Tourist Class)
Carrer Mas Moreneta, s/n,
Barcelona, Spanje
Kaart
Carrer Mas Moreneta, s/n, Barcelona, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je wordt op één van de opstapplaatsen (Zwolle, Utrecht, Groningen of Maastricht) opgehaald met een touringcar waarbij je in de Tourist Class reist. Hier kun je op een ontspannen manier naar de Formule 1: Grand Prix van Barcelona reizen. Geniet van de voorpret en onderweg zal het je aan niets ontbreken. Uiteraard is er gedurende de reis ook reisbegeleiding aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Park Güell

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Carrer D'olot

Dit stadspark ligt in het stadsdeel Gràcia en is aangelegd door Antoni Gaudí in opdracht van Eusebi Güell. Hier vindt u onder andere het Gaudí museum, een portiersloge, portierswoning, een grote trap met een mythologische draak en een zeer groot balkon van waar u een geweldig uitzicht hebt over de stad.

Sagrada Família

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Carrer De Mallorca 401

Vanaf 1882 tot de dag van vandaag wordt er aan deze kerk gebouwd. Men verwacht dat de officiële oplevering in 2026 zal plaats vinden. Het ontwerp is van Antoni Gaudí.

Casa Milà

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Provença, 261-265

Casa Milà is een gebouw met appartementen, in de straat Carrer d’Olot vlakbij Parc Güell. Zoals zo vele werken van Gaudí, is ook dit weer een bijzonder stuk. Hoewel het gebouw op een hoek staat, ervaart u de hoekzijde als één geheel. Binnen in het gebouw vindt u fresco’s, reliëfs en twee binnenpleinen geheel in stijl.

Casa Batlló

Bezienswaardigheden, Musea
Passeig De Gràcia

Het kleurrijke Casa Batlló, een woning uit de negentiende eeuw dat later in modernistische stijl herbouwd werd, is een van de vele meesterwerken van Gaudí in Barcelona. Het interieur van het gebouw is al even uitzonderlijk als de indrukwekkende buitenkant.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

Catedral de Santa Eulalia (Kathedraal van Barcelona)

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Pla De La Seu

De Kathedraal van Barcelona is het hart van de Gotische wijk. De Kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een belangrijk monument van zowel historisch als artistiek belang. Daarnaast is het ook het symbool van het bisdom van Barcelona.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!

  • Geboekte tickets kunnen niet meer geannuleerd worden!
  • De exacte datum van de race in Barcelona is nog niet officieel bevestigd, dus kan nog wijzigen!
  • Vertrektijden van de bus zijn altijd onder voorbehoud en kunnen eerder of later zijn.
  • Een upgrade naar tribune plaatsen is op aanvraag mogelijk. De meerprijs hiervoor bedraagt € 289 per persoon. Indien dit gewenst is, neem dan contact op met ons service center.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.70 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro