Nep thema
dagen

Verblijf aan de Loosdrechtse Plassen nabij Amsterdam incl. diner

Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam
Loosdrecht, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen 4*-hotel in Loosdrecht nabij Amsterdam incl. ontbijt en een diner!

Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam, gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, is een fantastische locatie voor een heerlijk weekendje weg. Zo beschikt het hotel over diverse faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Huur een fiets bij het hotel en verken de prachtige omgeving of maak een lange wandeling langs de Loosdrechtse Plassen. Voor de cultuurliefhebbers liggen steden als Amsterdam en Hilversum op korte afstand. Struin lekker in Amsterdam door de gezellige straatjes waar je allerlei boetiekjes treft! Ook vind je in de nabije omgeving verschillende kastelen, zoals Kasteel De Haar. Na een actieve dag kun je aanschuiven in het sfeervolle à la carte restaurant waar je geniet van een 3-gangendiner.

Nep thema
dagen

Verblijf aan de Loosdrechtse Plassen nabij Amsterdam incl. diner

Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam
Loosdrecht, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 32,00 p.p.
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. € 34,50 p.p.
  • Unieke ligging aan de Loosdrechtse Plassen
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga lekker een dagje shoppen in Amsterdam
Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam
Oud-Loosdrechtsedijk 253,
Loosdrecht, Nederland
Kaart
Oud-Loosdrechtsedijk 253, Loosdrecht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een unieke locatie, direct aan de Loosdrechtse Plassen, vind je het bijzondere Fletcher Hotel Loosdrecht - Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor diverse toeristische uitstapjes. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn. Je dag in Loosdrecht begint goed met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. In Restaurant, Bar & Lounge Smaakmakers kun je in een ongedwongen sfeer genieten van culinaire gerechten en het geweldige uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Met mooi weer is het ook op het schitterende terras aan het water goed toeven.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 7,50 p.n.
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Kasteel Nijenrode

Kastelen
Straatweg 25

Aan de oevers van de Vecht ligt Kasteel Nijenrode. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig de thuisbasis van de Nyenrode Business Universiteit.

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

Slot Zuylen

Musea, Bezienswaardigheden, Cultuur
Tournooiveld 1

Slot Zuylen is een kasteel uit de 18e eeuw dat toen is verbouwd tot buitenhuis. Tegenwoordig dient het als museum, locatie voor concerten, evenementen en rondleidingen.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 7,50 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro