Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in Tirol nabij Innsbruck o.b.v. all-inclusive en incl. skipas

Hotel Stangl
Thaur, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Met het hele gezin 3, 6 of 8 dagen op wintersportvakantie in Tirol nabij Innsbruck o.b.v. all-inclusive en incl. skipas

All-inclusive genieten in een gezellig, traditioneel hotel dat gelegen is in het kleine dorpje Thaur. Het nabijgelegen wintersportgebied Glungezer is klein, maar fijn en biedt 23 kilometer aan afdalingen. Het skigebied Glungezer is onderdeel van Olympia Skiworld Innsbruck en kenmerkt zich door indrukwekkende Tiroler bergen. Het is een geweldige vakantie voor jong en oud! Lekker weg uit de stad en op naar het skiplezier. Combineer de droomachtige piste met een bijzondere stadswandeling door Innsbruck. Maak na jouw actieve dag gebruik van de wellnessfaciliteiten en geniet van het diner.

Familiekamers met hoge kinderkortingen!

Wintersportvakanties
dagen

Wintersportvakantie in Tirol nabij Innsbruck o.b.v. all-inclusive en incl. skipas

Hotel Stangl
Thaur, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00 - 10.00 uur)
  • Dagelijks soep met brood (14.00 – 16.00 uur)
  • Dagelijks 3-gangendiner (18.30 – 20.00 uur)
  • Onbeperkt frisdrank, sinasappel en citroen ranja en water (10.00 - 22.00 uur)
  • Onbeperkt huisbier en huiswijn (17.00 - 22.00 uur)
  • 1x per verblijf een lunchpakket (1 belegd broodje, 1 stuk fruit, 1 chocoladereep, 1 klein alcoholvrij drankje)
  • Inclusief 2, 4 of 6 dagen skipas!
  • Dagelijks gebruik van de wellnessfaciliteiten (obv beschikbaarheid en openingstijden)
  • Kinderen t/m 5 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: combineer je vakantie met een dag Innsbruck
Skigebied Glungezer

Op ca. 12 kilometer van Innsbruck, vind je het Skigebied Glungezer. Een goed verzorgde skipiste omgeven door ongerepte, prachtige natuur. Het prachtige weidse uitzicht op het Inntal en de toppen van de Nordkette - poedersneeuw en veel zon - maken dit een panoramisch skigebied, populair bij alpine en toerskiërs. Op de Glungezer is de langste afdaling in Tirol te vinden van meer dan 15 kilometer! Hier zullen kinderen en volwassenen genieten van sport en natuur. Schilderachtige hutten en een gezellig restaurant op Halsmarter nodigen je uit om te stoppen en even bij te tanken.

De hoogste top van het wintersportgebied bevindt zich op 2678 meter.

Aantal en soorten liften
- Gondelliften: 2
- Stoeltjesliften: 1
- Sleepliften: 2
- Lopende banden: 1

Aantal en soorten pistes
- Blauwe piste (7km)
- Rode piste (16km)
- Zwarte piste (1km)

Hotel Stangl
Kirchgasse 2,
Thaur, Oostenrijk
Kaart
Kirchgasse 2, Thaur, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Stangl is gelegen in het schilderachtige dorpje Thaur, nabij de stad Innsbruck. Alle kamers van het hotel zijn in Tiroler stijl en beschikken standaard over een telefoon, televisie, radio en een eigen badkamer met douche en toilet. In de lobby kun je gebruik maken van Wi-Fi en bij de bar is een aparte rokersruimte beschikbaar. Daarnaast beschikt het hotel over een gezellig terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, 1 auto per kamer
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier
Wi-Fi
Ja

Wintersport

  • Inclusief skipas

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Geen
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Met de Hungerburgbahn

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Rennweg 3

Zoef met de Hungerburgbahn en de Seegrubenbahn (met de Innsbruck Card gratis) in 25 minuten naar het dak van de Nordkette. Neem bij Restaurant Karstube plaats aan de buitenbar of op de heerlijke strandstoelen. Dit is dé hang-out van de lokale freestylers. In de wintermaanden geven ze complete shows weg op hun twin-tip ski's of snowboards.

Innsbruck

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Museumstrasse 26

In het hart van de Alpen ligt Innsbruck. Ontdek de oude binnenstad van Innsbruck met zijn beroemde Goldenen Dachl, de Maria-Theresien-strasse en de keizerlijke Hofdbrug.

Konditorei Café Munding

Eten en drinken
Kiebachgasse 16

Het beroemdste koffiehuis van Innsbruck. Vroeger woonde hier de familie Gumpp, de belangrijste barokstijl-architecten in Innsbruck. Sinds 1803 is het een 'konditorei' vol zoete lekkernijen. Ben je er in de adventstijd? Kijk dan voordat je naar binnengaat even naar boven: elke dag gaat er een extra raampje open.

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier

Belangrijke informatie

Let op:
De 6- of 4-daagse skipas is niet geldig op de dag van aankomst en vertrek; de 2-daagse skipas is niet geldig op de dag van aankomst.

Het gebruik van de skilift is alleen mogelijk onder begeleiding van betalende ouders. Kinderen die in dit aanbod een skipas hebben inbegrepen, krijgen ter plaatse geen aparte skipas. Als kinderen ter plaatse een skicursus volgen waarvoor een skipas vereist is, moet deze apart worden gekocht. De skipassen zijn niet inwisselbaar voor contant geld en niet overdraagbaar. Een upgrade naar regionale skipassen is niet mogelijk. De borg voor de Keycard van € 2,00 per skipas wordt ter plaatse contant in rekening gebracht bij de gast bij het ophalen en wordt terugbetaald bij een correcte teruggave.

Mindervalidekamers

Geen

Parkeren

Ja, 1 auto per kamer

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 10.00 uur en 16.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro