Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip naar het zonnige Valencia

Ilunion Valencia 3*
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
239,-
totaal: 510,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
3-, 4-, of 5-daagse stedentrip naar het zonnige Valencia incl. vlucht en ontbijt

In ongeveer 2,5 uur vlieg je van een luchthaven naar keuze naar het zonnige Valencia. De stad is gezegend met enkele prachtige zandstranden. Het mooiste en drukst bezochte strand is Las Arenas. Mocht je liever de stad willen verkennen dan biedt Valencia je tal van mooie bezienswaardigheden. De stad staat bekend als de fietshoofdstad van Spanje. Huur daarom bij het hotel een fiets en trek erop uit. De wijk El Carmen is één van de oudste en mooiste wijken van Valencia. De kronkelige straten en de vele prachtige gebouwen geven je het gevoel in een openluchtmuseum te lopen. Hier vind je ook veel ‘Street art’. Prachtige beschilderde huizen en flats zorgen ervoor dat deze oude wijk een heel eigentijds karakter krijgt. Deze wijk is tevens de plaats om wat te gaan eten, drinken of uit te gaan. De bekendste uitgaansstraat van El Carmen is Calle Caballeros. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Ciudad de las Artes y las Ciencias. Deze Stad van de Kunsten en Wetenschappen is ontworpen door Santiago Calatrava en bestaat inmiddels uit zes onderdelen. De gebouwen zien er futuristisch uit en het water rondom de gebouwen maakt het nog spectaculairder.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip naar het zonnige Valencia

Ilunion Valencia 3*
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Valencia vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • €5,00 korting p.p. op een tapastour van Goodfood Valencia (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Verblijf in een tophotel!
  • Hotel gelegen op 250 meter van het metrostation
  • Tip: bezoek Ciudad de las Artes y las Ciencias
Meer tips in Valencia

Wanneer iemand Valencia zegt, denk je vaak alleen aan de zon, de zee en het strand. Maar de stad heeft zoveel meer te bieden dan alleen dat. De historische bezienswaardigheden, de authentieke Spaanse cultuur, de bruisende horeca en super veel gezellige evenementen maken Valencia een geweldige stad om te bezoeken. Haal het maximale uit je vakantie zodat je er jaren later nog steeds over praat! Maak je vakantie uniek door super leuke en leerzame uitjes te plannen.

Dé winkelstraat van Valencia
Tijdens het shoppen kom je ongetwijfeld in de winkelstraat Carrer Colón. Veel bekende en grote ketens, zoals o.a.a El Corte Inglés, zijn hier gevestigd. Sla je slag en shop de leukste items!

Optimaal genieten
Door een fiets te huren, ben je snel en milieuvriendelijk. In een paar uur tijd leer je de stad al van top tot teen kennen. Sla geen enkele bezienswaardigheid over en maak genoeg foto's! Tip: in Valencia vind je veel fietsverhuurbedrijven, dus stap naar binnen en huur je fiets!

Even lekker dobberen
De kustplaats heeft een breed, wit strand en een gezellige boulevard. Een boottochtje is dan ook onmisbaar. Geniet van het uitzicht en de geluiden van de zee. Ongetwijfeld genieten!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Ilunion Valencia 3*
Carrer de la Vall d'Aiora 5,
Valencia, Spanje
Kaart
Carrer de la Vall d'Aiora 5, Valencia, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ilunion Valencia 3* is gelegen op slechts 250 meter lopen van het metrostation Beniferri en een nabijgelegen bushalte biedt een verbinding in minder dan 10 minuten naar het centrum van Valencia. Alle kamers van het hotel hebben een moderne inrichting en beschikken standaard over een flatscreen-televisie, telefoon, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je in de ontbijtruimte genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast beschikt het hotel over een buitenzwembad waar je gratis gebruik van kunt maken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 11,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Cafe de las Horas

Eten en drinken
C/ Del Comte D'almodóvar 1

Hier proef je de lekkerste Agua de Valencia in een uitbundig gedecoreerd café.

Kathedraal van Valencia

Kerken en kathedralen
Plaça De L'almoina

De kathedraal van Valencia is toegewijd aan de Heilige Maagd Maria. Hoewel de kathedraal geen museum is, zijn er wel veel objecten uit de oudheid te vinden.

Goodfood Valencia - Tapastour

Eten en drinken, Cultuur
Pl. De L'ajuntament

Laat je verwennen tijdens deze smaakvolle wandeling door het oude stadscentrum van Valencia. We nemen je mee naar typische Spaanse plekjes en slaan de toeristische hotspots over. Zo kun jij genieten van het echte Valencia!

Plaza del Ayuntamiento

Plaza Del Ayuntamiento

Dit is het bekendste en belangrijkste plein van Valencia. De oude prestigieuze gebouwen aan dit mooie plein in combinatie met de schitterende fontein geven het geheel veel aanzien.

Estadio Mestalla

Tours & activiteiten, Stadions
Mestalla Avenida Suecia

Even plaatsnemen in de dug-out, rondlopen in de VIP-zaal en zien waar onder andere Maduro zich heeft omgekleed? Dit kan allemaal tijdens een rondleiding in het Mestalla.

Ciutat de les Arts i les Ciències

Bezienswaardigheden, Musea
Av. Del Professor López Piñero

In het complex vind je het operagebouw, een bioscoop, planetarium, het wetenschapsmuseum en een Oceanium. Via een promenade kom je langs de musea en een botanische tuin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op!
- Kinderen/extra bedden zijn op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 11,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro