Moezel
dagen

Halfpension direct aan de Moezel in Alken

Moselhotel Burg-Cafe Alken
Alken, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
4, 5 of 8 dagen onbezorgd genieten o.b.v. halfpension direct aan de Moezel in Alken en meer extra's

In het mooie Duitse plaatsje Alken vind je Moselhotel Burg-Cafe Alken, waar je verblijft aan de oevers van rivier de Moezel. Alken ligt tussen de 2 plaatsen Cochem en Koblenz in. Bezoek in Cochem het kasteel van Cochem en de ruïnes van Coraidelstein in Klotten. Achter bijna iedere bocht van de Moezel is in de Middeleeuwen een burcht gebouwd waarvan er vandaag nog velen te bezichtigen zijn. De Rijksburcht Cochem, Burcht Eltz en Burcht Arras zijn enkele voorbeelden. De omgeving is zeer veelzijdig en biedt alles voor een heerlijk verblijf!

Moezel
dagen

Halfpension direct aan de Moezel in Alken

Moselhotel Burg-Cafe Alken
Alken, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen verwen menu of buffet
  • 1 x koffie met gebak in het café
  • Fles wijn als afscheidsgeschenk per kamer
  • Heerlijk doosje eigengemaakte bonbons bij vertrek
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

De kuuroord van de Romeinen...

Vroeger werd Aken gebruikt als kuuroord. De voormalige keizerstad staat bekend om de warmwaterbronnen en één van de beroemdste kathedralen ter wereld. Vooral door de rijke geschiedenis en de thermen is Aken een populaire stad voor een stedentrip, een plek waar je kunt wandelen langs barokke en neogotische gebouwen en kunt genieten van kunst en cultuur. Let's get to know Aken!

Eén van de belangrijkste Europese monumenten
Dit is onmisbaar tijdens je vakantie naar Aken. Dit mag je eigenlijk niet missen! De geweldige achthoekige kathedraal komt uit de vroege middeleeuwen en is hét symbool van de stad. Stap naar binnen en voel de sfeer van vroeger. In de kathedraal hebben meerdere kroningen plaatsgevonden... dit voel je direct wanneer je in de Dom staat. Wist je dat de invloedrijke Karel de Grote hier begraven ligt? Tip: de Dom van Aken is gratis te bezoeken!

Stap in de voetsporen van de Romeinen
In de Carolus Thermen lijkt het alsof je ver terug de tijd in gaat. Ontspan door de kracht van het thermale water. De Romeinen gingen vrijwel iedere dag naar de thermen. Het dienden niet alleen voor de lichaamsreiniging, maar ook om te sporten en als sociale ontmoetingsplaats. Het thermaalbad is aangekleed met maar liefst 18 indrukwekkende zuilen, die 's avonds sfeervol verlicht worden. Er zijn verwarmde buitenbaden en 15 sauna's en stoombaden.

Traditioneel eten!
Ken je Printen? En nee, we bedoelen niet een printer... Printen is een beroemde specialiteit van Aken, een hard koekje dat een beetje weg heeft van taaitaai. Eeuwenlang is de Aachener Printen verkrijgbaar bij verschillende bakkerijen.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Moselhotel Burg-Cafe Alken
Moselstraße 10-11,
Alken, Duitsland
Kaart
Moselstraße 10-11, Alken, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit particuliere hotel kijkt uit over de mooie rivier de Moezel in de historische wijnstad Alken en ligt op 500 meter van het gezellige centrum. Het heeft een café met uitzicht op de rivier, een terras en gratis Wi-Fi. Alle comfortabel ingerichte kamers beschikken over een tv en een eigen badkamer voorzien van bad en/of douche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Eltz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burg-Eltz-Straße 1

Burcht Eltz is een van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Een stenen sprookje dat het bezichtigen waard is!

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Alte Burg Koblenz

Bezienswaardigheden
Burgstrasse 1

De Alte Burg is in de 13e eeuw gebouwd ter bescherming tegen opstanden van de burgerij. Je vind hier nu de stadsbibliotheek en het stadsarchief. Het gebouw hoort nu bij UNESCO.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro